Научете повече

Веднъж няколко приятеля ни попитаха какво представлява YESPRIZE.COM и каква е неговата цел. Казано накратко, YESPRIZE.COM е уеб сайт за награди от ново поколение. Целта на уеб сайта е да Ви накара да се регистрирате в него още от първото си посещение, след което да започнете да събирате точки, които след време да замените за парична или предметна награда, която ние ще Ви изпратим в срок. Най-важното е, че уеб сайта не е разделен на сезони, така че Вие може да заявите получаването на награда, когато съберете необходимия брой точки за нея.

Това, което обаче значително отличава YESPRIZE.COM от останалите уеб сайтове за награди в България, освен неговия сексапилен дизайн, е и неговата богата функционалност. Уеб сайтът Ви предлага многобройни начини за печелене на точки, които в останалите уеб сайтове за награди няма.

В Интернет пространството, и главно в България е пълно с уеб сайтове за награди, които са от измамнически тип. Важно е да отбележим, че YESPRIZE.COM не е поредния измамнически уеб сайт, който цели да изгуби Вашето време. Макар и за малкото време изминало от както уеб сайта стартира, YESPRIZE.COM се е доказал като достоверен уеб сайт за награди.

Призоваваме Ви да се регистрирате в YESPRIZE.COM за по-малко от минута, ако по една или друга причина все още не сте го направили, или да влезете в своя профил и да започнете да събирате точки, ако вече сте го направили.

Огромна сигурност

Гарантираме Ви, че няма да бъдете измамени по никакъв начин.

Лесно печелене

Лесно печелене на точки, благодарение на многобройните начини за това.

Бърза поддръжка

Готови сме да отговорим на всички Ваши мнения, предложения и въпроси.

Пълно забавление

Освен всичко това, ние Ви гарантираме и че ще се забавлявате докато участвате.